Sommermøtet 2015 Tusenårsstien i Sarpsborg og middag på Quality hotell.

Sarpefossen
Sarpsfossen. Maleri ca 1800 fra Østfoldmuseene. Klikk på bildet for mer informasjon.

Velkommen til Sommermøtet 2015

Historiker Trond Egil Svandal gir oss en kulturhistorisk vandring på 1000 år med 1000 skritt i Sarpsborg.

Deretter forflytter vi oss til Quality hotell på Tune, for en enkel middag, kaffe, kaker og bokprat med Anne Mette Hansen, styremedlem og Moss bibliotek

16:50
Oppmøte foran Hafslund hovedgård (kartlenke) Gode parkeringsmuligheter fra innkjørsel på østsiden av bygget.
17:00 Omvisning med Trond Egil Svandal – vandring fra Hafslund hovedgård til Borgarsyssel museum. (ca. 45 min. ta med gode sko)
17:50 Retur korteste veibake til Hafslund hovedgård og samkjøre til Tune.
18:15 Middag på Quality hotell, Tune i Sarpsborg (kart).
(18:45) Informasjon fra og om NBFØ og NBF – under middagen.
19:15 Kaffe, kaker og bokprat med Anne Mette Hansen
20:00 Slutt

Pris
250,- for medlemmer og 300,- for andre. Omvisning, middag, kaffe, kaker og underholdning.
Kun omvisning: 75,- for medlemmer 125,- for andre.

TILBUD: 100,- kr. for hele Sommermøtet om du melder deg inn i NBF før sommermøtet.

Påmeldingsfrist: 27. mai 2015

NBFØ legger opp til at det blir samkjøring. Gi beskjed til nbf.ostfold@gmail.com om du ikke har noen å kjøre sammen med.

Middag
Velg i påmeldingsskjemaet hvilken rett dere ønsker. Drikke må kjøpes.

Påmelding:

Påmeldingsfristen har gått ut pga matbestilling. Kontakt nbf.ostfold@gmail.com