Velkommen til NBF Østfold sitt Høstmøte! Trøgstad bibliotek 6. november 2019

17:30 Velkommen og omvisning på Trøgstad bibliotek.

17:50 Mat og drikke. Velg mat nedenfor. Kafeen tilpasser maten. Drikke og dessert må betales av den enkelte (Eplekake med krem/is 79,- og Pannacotta med bringbærsaus 99,-).

18:30 Biblioteksjef Sven Lilleheier og Elin Brandsrud informerer om innbyggertorg og bibliotek i ny kommune.

18:50 Pause med kaffe og annen drikke.

19:10 Innlegg fra Heidi Hovemoen, Prosjektansvarlig fylkesbibliotek, Viken fylkeskommune 2020, snakker om Viken og det nye fylkesbibliotekets rolle, og tanker om bibliotekene i det nye fylket.

19:40 Pause med kaffe og annen drikke.

20:00 Innslag med Illustratør Line Halsnes fra Trøgstad. Line Halsnes er illustratør og forfatter med spesiell interesse for anatomi og militære kjøretøy. Hun jobber freelance for ulike forlag, magasiner og reklamebyråer Hun har barneboka «Godtegrisen» som hun har show med, ellers hadde hun nylig en utstilling for voksne i Spydeberg.

Ca. 20:30 Avslutning

Påmeldingsfristen har gått ut. Kontakt nbf.ostfold@gmail.com for forespørsel om deltakelse etter utløpt frist.